როგორ დავძლიოთ ფინანსური კრიზისი - პაპასკირი რუსუდან (Business and Legislation, 2009)
2009 წლის იანვრის შუა რიცხვებში მსოფლიო საფინანსო ბირჟის ჩამოშლამ საგონებელში ჩააგდო. 22 იანვარს ფასები თითქმის ყველა აქციებზე დაეცა. აგრეთვე დაეცა `ჯანმრთელი კომპანიების აქციების კურსი. წამყვანმა კომპანიებმა სერიოზუ ლი დანაკარგები განიცადეს.